balote, brela, brela gornja, subotišće open, finale

Završen balotaški turnir Subotišće open 2017.

Finalnom utakmicom odigranom u nedjelju 5.11.2017. između najboljih ovogodišnjih parova Paula Tomaš/Jure Stanić i Nera Sikavica/Mario Sikavica završio je ovogodišnji, četvrti po redu turnir mješovitih parova Subotišće open 2017. u Brelima Gornjim.

Na ovogodišnjem turniru sudjelovalo je 40 ekipa, mješovitih parova koji su se natjecali na terenu Stari plac Antić na Subotišću u Brelima Gornjim. Kotizacija ovog zanimljivog turnira iznosila je 100 kuna po paru, a osim prava sudjelovanja uključuje i zajednički domjenak svih sudionika koji će se uskoro prirediti u mjesnom domu u Brelima Gornjim. Finalna utakmica završila je pobjedom 2:1 para Tomaš/Stanić (16:15, 5:16, 16:3) koji su tako po prvi put osvojili pobjednički pehar koji im je uručila prošlogodišnja pobjednica Nikolina Đokić, koja je turnir osvojila u paru sa Vinkom Ursićem. Pehar za drugo mjesto ekipi Sikavica/Sikavica udijelio je predstavnik organizatora Ivan Tomaš. Treće mjesto osvojio je par Petra Tomaš/Željko Tomaš, a pehar će im zbog odsustva biti uručen naknadno od strane glavnog organizatora Vinka Ursića.

Organizatori su najavili peto izdanje turnira iduće ljeto, na istom mjestu i uz jednaku količinu zabave i druženja svih generacija!

Foto: Helmut Wagner i Ivan Tomaš